За нас

за нас

Promoter.bg® е проект, с който целим да съберем на едно място всички свежи и позитивни хора с опит в BTL промоциите. Тук можеш да кандидатстваш за промоутър, да търсиш работа, да получаваш всякакви оферти и да станеш част от най-голямата промоутърска мрежа в страната.

Платформата Promoter.bg® е директно свързана с мобилната апликация PromoSNAP®, чрез която в реално време можеш да получаваш оферти за работа, да изпращаш възможността си за работа, да подготвяш отчетите и снимките от кампаниите бързо и удобно.

Ние в Promoter.bg® вярваме, че добрата промоция е интегриран продукт, подчинен на Голямата Идея и Комуникационните цели на продукта. Затова винаги търсим и намираме точните хора, с които да осъществяваме успешните промоции.

За дългогодишния си опит на пазара сме работили успешно с клиенти като Загорка, Крадецът на ябълки, Jameson, Jacobs Douwe Egberts, Philips, AVON, Henkel, Kaufland, Raiffeisenbank, Decathlon, The Mall, BAT, Белла, Захарни Заводи, Fanta, Schweppes, M-Tel, H&M, Cartoon Network, LG, EKO Bulgaria, Discovery Network, Astra Zeneca и много други.

Promoter.bg® свързва корпоративните клиенти и техните агенции с промоутърите и дава възможност на всеки промоутър да търси и кандидатства за работа..

клиенти